(2021.12.02.)

DECEMBER 6-ÁN JÖN A TÉLAPÓ, HO-HO-HO!!!

Kedves Szülők!

December 6-án HÉTFŐN mindkét bölcsődébe jön a MIKULÁS, szeretettel várjuk a meggyógyult, egészséges és tünetmentes gyerekeket, hogy együtt örülhessünk  a látogatásának!

A beteg vagy karanténban lévő gyermekek “csomagjait” eltesszük, amikor a bölcsődébe jönnek megkapják ők is a Télapó ajándékát. 

Vigyázzanak egymásra! 🙂 


(2021.11.11.)

ADVENTI CSALÁDI PROGRAM  a bölcsődében – ELMARAD!

Kedves Szülők!

A fokozódó fertőzésveszély miatt, valamint a bölcsődében a fertőzés terjedésének megelőzése érdekében a november 24. illetve 25-re tervezett “Adventi családi rendezvényünk” ELMARAD.

Az intézmény vírusmentes működésének biztosítása érdekében a nagylétszámmal, csoportosulással járó programokat sajnálattal, de elhalasztjuk. Ennek ellenére a gyerekekkel a napi ellátás és tevékenységek során igyekszünk az ünnepvárás, az adventi hangulat különleges ízét, élményét, megismertetni.

Megértésüket köszönjük!


(2021.11.11.)

GYEREKEK BÖLCSŐDEI FOTÓZÁSA

Kedves Szülők!

A gyerekek ünnepi bölcsődei fotózása

  • a MÁLYVA UTCAI BÖLCSŐDÉBEN 2021. november 29-30. hétfői és keddi napokon,
  • a BUDAI ÚTI BÖLCSŐDÉBEN 2021. december 01-02. szerdai és csütörtöki napokon lesz.

Kérjük, hogy gyermekeiknek az alkalomhoz és igényeiknek megfelelő öltözetet, ruhát hozzanak a fényképek készítéséhez.

A képeket Sebők Tünde mester fényképész készíti, a képek többféle méretben lesznek rendelhetőek, az indexképekkel kiadott megrendelő lapon.


(2021.11.03.)

AKTUÁLIS VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ÉS SZABÁLYOK A BÖLCSŐDÉBEN

AKTUÁLIS VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ÉS SZABÁLYOK  (részletesen)

EÜ Szuloi NYILATKOZAT bölcsődei ellátáshoz 2021 évközi  (letöltendő)


(2021.09.30.)

ÉV VÉGI ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bölcsőde 2021. december 23. csütörtöktől – 31. péntekig fenntartói  határozat alapján zárva tart.

Az év utolsó ellátási napja: 2021. december 22. szerda

Az új esztendő első ellátási napja: 2022. január 3. hétfő

Kérem, hogy aki a zárva tartás napjain – egyéb okok miatt – nem tudja megoldani gyermeke napközbeni ellátást, kérem az intézményvezetőnek írásban jelezze, létszámtól függően a két bölcsődében összevont ügyelet szervezésével tudunk segítséget nyújtani. A zárva tartás idejére térítési díjfizetési kötelezettség nem terheli Önöket.

Villám Zsuzsanna intézményvezető


(2021.09.20.)

Kedves “beszoktatós” Szülők!

Kérjük Önöket, hogy a beszoktatási időszak első napján 9:30 és 10 óra között érkezzenek a bölcsődébe. Első nap váltó cipőt ( gyermeknek és szülőnek egyaránt), pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet és  a kitöltött felvételi dokumentumokat legyenek szívesek elhozni. A beszoktatás előtti családlátogatás alkalmával a kisgyermeknevelők minden szükséges információt megosztanak Önökkel, bátran kérdezzenek tőlük, ha valamiben nem tájékozódtak még, vagy bizonytalanok.

A COVID veszélyhelyzet 2022. január 1-ig meghosszabbításra került, így továbbra is azt kérjük Önöktől, hogy egy szülő jöjjön a gyermekével a beszoktatásra, ne hozzanak magukkal kísérőt. A bölcsőde épületében a beszoktatós szülőnek (aki 10′-nél több időt tartózkodik benn), az orrot és szájat eltakaró SZÁJMASZK viselését és belépéskor a KÉZFERTŐTLENÍTŐ használatát kérjük. 

Szeretettel várjuk gyermekiket!