(2022.07.05.)

Évnyitó SZÜLŐI ÉRTEKEZLETEK a 2022/2023. nevelési évben bölcsődei ellátásban részesülő gyermekek szülei részére

Kedves Szülők!

Tisztelettel hívjuk Önöket a 2022/2023 nevelési évet indító szülői értekezletünkre, amelyre az “új-leendő” és a “maradós” gyermekek szüleit is várjuk. 

2022. augusztus 30-án kedden  17 órakor a Budai úti Bölcsődében,

2022. augusztus 31-én szerdán 17 órakor a Mályva Bölcsődében.

Tervezett témáink: nyári időszakban történt változások, fejlesztések, a nevelési év kiemelt feladatai, az első félév eseményei,  a házirend új szabályai, a családlátogatás és beszoktatás célja, feladata, menete, lebonyolításának lehetőségei, izgalmai. 

Várható időtartama 1,5-2 óra, ezért kérem, hogy gyermek nélkül jöjjenek a megbeszélésre. Felügyeletet nem tudunk vállalni, illetve a program során mindenki számára kellemetlen körülmény a gyermek/ek változó igénye, szükséglete, viselkedése. Biztosítson ez a konzultációs idő minden SZÜLŐ számára nyugodt, a témára odafigyelő, aktív részvételt.

Szeretettel várjuk Önöket, részvételükre feltétlenül számítunk!

Villám Zsuzsanna int.vez.


(2022.07.05.)

Tájékoztatás az ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJ EMELÉSÉRŐL

Budakalász Város Önkormányzata sikeres közbeszerzési eljárás lebonyolítását követően 2022. augusztus 7. napjától a közétkeztetési díjak emeléséről határozott. A továbbiakban a normál és diétás étkezés költsége eltér egymástól. A bölcsődei négyszeri étkezés szülő által fizetendő költsége az alábbiak szerint alakul:

  • normál étrend esetében 640 Ft/fő/nap
  • diétás étrend esetében 720 Ft/fő/nap

2022. augusztus 5-ig az eddigi (525 Ft/fő/nap) áron kerül kiszámlázásra az étkezés díja, 2022. augusztus 7. napjától az új, emelt díjakkal készülnek a számlák, amelyeket az eddig megszokott módon, e-mailen továbbítunk Önöknek.

A közétkeztetést vásárolt szolgáltatásként az Önkormányzattal kötött szerződés alapján a Prizma FM Zrt. látja el. A diétás étrend igényléséhez továbbra is szakorvosi vélemény és javaslat szükséges.

Megértésüket köszönjük!


(2022.02.22.)

2022. évi NYÁRI ZÁRVA TARTÁS ideje

Előzetesen tájékoztatjuk a kedves Szülőket a 2022. évi nyári négy hetes zárva tartás idejéről. Ez alatt az idő alatt történnek a bölcsődei felújítási, karbantartási munkálatok. A zárás előtti ellátási napon a gyermekek benti cipőjét, ruháit, játékait vigyék haza, az öltözői szekrényeket hagyják üresen.

A Mályva utcai Bölcsődében: 2022. június 27-től  –   2022. július 22-ig,

a Budai úti Bölcsődében: 2022. július 22-től  –   2022. augusztus 19-ig.

Azoknak a gyermekeknek, akiknek szülei nem tudják a zárva tartás teljes idejére a napközbeni ellátást megoldani, a nyitva lévő bölcsődében a szülők írásbeli kérelmére az elhelyezést megszervezzük. Az írásbeli kérelmet a bölcsőde vezetőjének legkésőbb a zárás előtt két héttel írásban (e-mailen) benyújtani szíveskedjenek.

A zárva tartás ideje alatt felmerülő kérdéseikkel hétköznap 8-16 óra között a közismert telefonszámokon, illetve az info@budakalaszibolcsode.hu e-mail címen elérhetnek Bennünket. 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Villám Zsuzsanna intézményvezető